BOKA

Uppsala: Ange Lices.se vid behandling – 25% rabatt

bild2

Storbloggaren Lisa Anckarman har gjort en mandelpeel på Walk-in-Clinic Uppsala och har två härliga erbjudande till dig:

  1. När du bokar din valfria behandling, ange Lices.se, så får du 25 % rabatt (OBS! Gäller endast WiC-Uppsala)
  2. 25 % på en valfri produkt från Skin Care (Gäller endast webshop) 

”Jag har aldrig tidigare gjort ansiktsbehandling men många av mina blogg-kollegor gör så kallad kemisk peeling som jag varit nyfiken på. Jag har aldrig haft problem med min hy men lite småfinnar och pormaskar har jag vant mig att leva med. Men de är borta nu! Helt galet.” Läs mer om Lisas upplevelse på hennes blogg här

bil4

Boka din valfria behandling med 25 % rabatt här

ANGE LICES.SE VID BOKNING

Villkor: Bokning ska ske senast 24/2 och behandling utföras 28/2 vid Walk-in-Clinic Uppsala. 25 % rabatt på valfri produkt i webshop gäller fram till 28/2.