BOKA

Proof in Real Life Gay och Zoe

Proof in Real Life

Tvillingpar 4: Gay och Zoe är 63 år gamla och har arbetat som fotomodeller sedan de var 19 år gamla.

Gay påbörjade sin behandlingsserie i februari och fick totalt tre behandlingar med Restylane Skinboosters: i ansiktet, på halsen, händerna och dekolletaget för att förbättra hudkvalitén. Restylane fillers fick hon i ansiktet för att återskapa volym, främst i kinderna och vid tinningarna.

Före sin behandling hoppades Gay att hon skulle få en mer ungdomlig look och var väldigt förväntansfull. Efter hon avslutat sin behandlingsserie blev hon överraskad över hur naturligt resultatet blev och sa: ”Jag känner mig mer självsäker än innan och känner att jag fått tillbaka min ungdomliga look igen.”

Zoe sa att Gay såg väldigt lugn och avslappnad ut under sin första behandling och att hennes resultat var bättre än hon förväntat sig. ”Hon är mycket mer självsäker nu och det förvånade mig eftersom jag vanligtvis är den mest självsäkra av oss två. Jag måste också behandla mig nu.”

Läs mer om fillers och hudföryngring på vår hemsida: https://www.ak.se/det-har-gor-vi/hudforyngring/

Gay-&-Zoe_picture-1bild2