BOKA

”Kommer antagligen att använda botox tills jag dör”

Skönhetsbloggaren Maria (Little miss consumer) har testat botox hos injektionssköterska Mia Ramsten på Akademikliniken i Malmö. Här kan du läsa första blogginlägget, som belyser fakta kring botox. Nu till resultatet av behandlingen och till Marias kommentarer om behandlingen…

Gjorde det ont?

”[…]Dock gjorde det inte så ont att jag inte kunde ta en selfie under tiden och om jag ska jämföra så gör det mer ont att ta hål i öronen än att göra botox. Min behandlare, Mia Ramsten, var extremt lätt på handen och nålen var så tunn att jag knappt såg den. Proceduren gick dessutom rätt snabbt”.

botox-selfie

En ”botox-seflie”

Slutresultatet

f-leende-focc88re-botox

Leende före botox – kråksparkar 

e-leende-efter-botox

Leende efter botox – kråksparkar 

panna-focc88re1

Förvånad före botox – panna

e-focc88rvacc8anad-panna-efter-botox

Förvånad efter botox – panna 

f-arg-panna-focc88re-botox

Panna före botox – argrynka

e-arg-efter-botox

Panna efter botox – argrynka 

Vad är Maria mest nöjd med? 

”Jag är otroligt fascinerad och nöjd över hur musklerna runt ögonen har höjt sig och att mina ögonbryn hoppat upp några steg. Jag älskar dessutom verkligen hur jag fått en mer markerad brynbåge, även i avslappnat tillstånd. Mina personliga preferenser är ”plastic fantastic” så jag har inget emot att det ser lite konstlat eller stelt ut (jag gillar ju det) och här går så klart åsikterna isär, somliga vill ha ett lite mjukare resultat och somliga vill ha en riktigt stel panna, en certifierad behandlare lyssnar på dig och går efter dina preferenser. Kommer jag att göra om det? Med all säkerhet, jag är helt klart mest nöjd med området runt ögonen och kommer antagligen att använda botox där tills jag dör.

Läs mer här och boka din behandling